Abonnement HYALON van Beyond Beauty B.V. opzeggen/opzegbrief.

Abonnement opzeggen met een opzegbrief

Vul jouw gegevens in en klik op Maak opzegbrief. Je hoeft de brief alleen nog maar uit te printen, te frankeren en op de post te doen.

Abonnement HYALON

Beauty supplementen HYALON van Beyond Beauty.
Opzegtermijn (Indien van toepassing): 7 Dag/dagen

Beyond Beauty B.V.

Tel: 0900 – 100 100 8 (€ 0,10 p/m)
E-mail: info@beyond-beauty.eu
Stap 1

Vul hier jouw gegevens in voor de opzegbrief

Contractnummer *  Voer hier het contractnummer van het op te zeggen abonnement in. Wanneer het nummer onbekend of niet van toepassing is, kun je niet bekend invullen of n.v.t.
Email *  Vul hier jouw e-mail adres in.
Voornaam *
Tussenvoegsel
Achternaam *
Adres * Voer hier de straatnaam in zonder huisnummer en toevoeging.
Huisnummer * Voer hier het huisnummer in zonder toevoeging.
Nr. Toevoeging Voer hier nummer toevoegingen in, bijv. zwart, hoog of A
Postcode * Vul de postcode in door eerst de 4 cijfers in te vullen en dan de letters. bv. 1234AB
Woonplaats *
Land *
Geef je mening

Deel je mening over Abonnement HYALON met anderen

Vertel anderen waarom je opzegt of tevreden bent

Wil je wat kwijt over de dienst, het product, de service of gewoon over jouw ervaring? Laat het ons en anderen weten.

Naam Vul hier jouw naam in. Let op: Anderen kunnen deze naam zien
  Let op: Deze naam kan online gebruikt worden. Wil je anoniem blijven vul dan niks in.
Wat wil je kwijt: *
Geef je mening

Mening van anderen

Ik kan geen enkel resultaat bespeuren.

Geschreven door C.S. van der Hulst op 22-10-12

dit is misleidend ik wil wel crème GEEN PILLEN

Geschreven door anoniem op 2-3-12

wowww hé,..wat een negatieve reactie's allemaal zeg, Maar.....ik ben er ook niet helemaal mee eens, maar de pillen werken wel degelijk, je huid word mooi en zacht da's echt waar,..maarrrrrr.....je word er zo verdomd lui van, té rustig , je hebt gewoon nergens geen zin meer in, je wordt heel vlak. Ik kreeg mijn proefpakketje maar had hem opengemaakt en kon dus niet meer terug sturen, dus ik was verplicht aan 3 zendingen mee te doen, schrok ik wel van, maar heb het toch maar gebruikt dan, vandaar deze ervaring.

Geschreven door Angélique op 22-2-12

Eindelijk heb ik meerdere mensen gevonden die hetzelfde hebben ervaren als ik . Ook ik kan per email geen bericht verzenden Telefonisch in de wacht . Pakje terug gestuurd ,geen reactie . Wel afgeschreven van de bank [ ik heb het terug laten boeken] Weer een rekening gekregen ,ik ga deze niet betalen ,wacht nu af wat er gaat gebeuren Deze manier van klanten werven is meer dan onbeschoft .

Geschreven door x xx xxxxx op 19-1-12

ik hoef niets meer wand ik dacht dat het creme was.

Geschreven door anoniem op 23-12-11

ik wil opzeggen, en geen vervolg zending meer ontvangen

Geschreven door anoniem op 4-12-11

dat ik wel mijn product heb ontvangen maar niet mijn contract nummer, dus niet kan opzeggen. ook telefonisch niet ,zou worden teruggebeld, gebeurt ook niet .

Geschreven door anoniem op 28-11-11

Ik hoef geen zendingen meer. Ik dacht creme te krijgen en zijn het pillen .Die juf kon het lekker vertellen . Boven dien kan ik geen 23euro per maand missen mvg Ria

Geschreven door anoniem op 7-11-11

Heel verhaal aan de telefoon over huidverzorging. Je denkt aan creme's je krijgt pillen en daar is geen woord over gezegd

Geschreven door anoniem op 30-10-11

ik zeg op om geen maandelijkse zendingen te doen. er zitten ook produkten in die ik niet mag innemen.medisch getest na een verlamming die ik heb gehad.ik dacht dat het creme was en geen pillen in het telefoongesprek is er niet gesproken dat het pillen waren. anders had ik wel gezegt dat ze die niet moesten sturen . ik ben zeer voorzichtig met zulke dingen die worden aangeboden wat pillen betreft. cremes dat gaat nog . maar toch!!! ik kan dus niks met deze proefpakket doen .misschien aan iemand geven ?? hoop bij deze dat ik geen verdere zendingen krijg en geen abonnement heb bij deze dan. groet u beleefd.

Geschreven door anoniem op 27-10-11

Ook de dupe geworden van de praktijken van Beyond Beauty / Natuals? Er zijn al 82 gedupeerden/Lotgenoten. Meld je aan! http://www.trosradar.nl/lotgenoten/?act=getBoardDetail&boardDetailId=1318

Geschreven door van Bijnen op 19-10-11

ik heb wel geluisterd en goed gelezen . maar op de een of andere manier kun je niet inloggen of wachtwoord klopt niet. dus waarschijnlijk geen contact gekregen . ik heb per e-mail opgezegt,per opzeggen.nl. maar geen gehoor,en wel weer een rekening gekregen. dus goed oppassen , niet intrappen.

Geschreven door annoniem g op 7-10-11

Heb je problemen met Beyond Beauty / Natuals? Meld je aan bij Tros Radar Lotgenoten! http://www.trosradar.nl/lotgenoten/?act=getBoardDetail&boardDetailId=1318

Geschreven door van Bijnen op 5-10-11

Wel raar, eerste proefzending was nog niet binnen of er hing alweer een zeer vriendelijke dame aan de telefoon om mij nogmaals een proefzending aan te prijzen. Uh? Ondanks mijn tegenwerpingen dat er al een pakketje onderweg was.

Geschreven door anoniem op 4-9-11

Ik heb van deze gasten geen proefpakket ontvangen, maar gelijk een kwartaalzending (ongevraagd). hierbij zaten wel codes waarmee ik de volgende zending op kon zeggen en deze werkten ook. Er wordt echter door het bedrijf niet gereageerd op de vraag Hoe ze uberhaupt aan mijn gegevens komen. Ik zit inmiddels wel vast aan de betaling van de kwartaalzending, terwijl ik dit helemaal niet heb besteld. Het enige wat ik van hun te horen krijg is een standaardmail dat ik bij de proefzending de vervolgzending stop had moeten zetten. Ik heb alleen nooit een 1e zending gehad en zit nu dus vast aan 23,90 per maand voor 3x plus ondertussen de kosten voor een incassobureau.

Geschreven door anoniem op 9-8-11

Ik wil af van dit Product!! Voor deze proefzending heb ik toegezegd éénmalig een bedrag van 6.90 te betalen. Maar wil het niet meer ontvangen!

Geschreven door anoniem op 25-7-11

Wenst onmidelijk stopzetting van HYALON Beauty supplement. Geen zendingen meer.

Geschreven door A.J.Swerissen op 16-7-11

Beyond Beauty, Natuals en óók het incassobureau zitten op het zelfde adres in Roosendaal. Het is dus één pot nat. Ga niet bellen, want zo word je extra opgelicht door de telefoonkosten, welke ze op deze manier ook nog inpikken. Kijk naar de uitzending van Kassa, welke je via internet terug kan zien bij uitzendinggemist.nl. Het zijn grote, vuile, vieze en gore oplichters. Via consuwijzer.nl en ook op meerdere websites kan je via een zoekmachine alle praktijken van deze zogenaamde firma terug vinden. Ik ga gewoon naar de rechter als zij mij durven te laten voorkomen en laten zien dat zij totaal nergens aanspraak op kunnen maken. Daarna ga ik ze gelijk aanklagen voor oplichting en alle schade van telefoon- en portokosten en geleden verlof door hun laten betalen.

Geschreven door Victor uit Delft 06-51804220 op 28-5-11

Wil abonnement opzeggen maar dat lukt niet omdat ik geen E-mailadres heb Vind ik sowieso belachelijk Je wordt er gewoon toe verplicht om zo"n adres te hebben Dit is dan mijn eerste klacht Wie weet,volgen er nog meer

Geschreven door anoniem op 25-5-11

Heb telefonisch toegezegd 1 malig af te schrijven voor proefzending en nog herhaald! Toch weer gestuurd. Deze zending heb ik direct op de 19e april retour gestuurd. Toch werd het van mijn rekening afgeschreven. Deze heeft de bank gestorneerd, maar even zo vrolijk kreeg ik een nota van een incasso-bureau. Wat zijn dat voor manieren. Er gaat morgen een aangetekende brief uit en ik hoop dat ze die aannemen anders ben ik genoodzaakt naar de tv te stappen.

Geschreven door s op 4-5-11

Heb telefonisch toegezegd 1 malig af te schrijven voor proefzending en nog herhaald! Toch weer gestuurd. Deze zending heb ik direct op de 19e april retour gestuurd. Toch werd het van mijn rekening afgeschreven. Deze heeft de bank gestorneerd, maar even zo vrolijk kreeg ik een nota van een incasso-bureau. Wat zijn dat voor manieren. Er gaat morgen een aangetekende brief uit en ik hoop dat ze die aannemen anders ben ik genoodzaakt naar de tv te stappen.

Geschreven door s op 4-5-11

ook ik ben gelijk lid geworden na een proefje en wist ook niet dat ik dit onmiddelijk zou worden en wordt dus gewoon gedwongen om dit te zijn terwijl ik dit niet wil maar wel moet betalen en ook ik kan met me gegevens niet inloggen, hoezo proef ?

Geschreven door tonia op 15-3-11

Ik ben er ook niet tevreden over ik wist ook inderdaad niks van dat het pillen waren. Zo word het ook helemaal niet verkocht ze vertellen het je zo dat je er gewoon van uit gaat dat het creme producten zijn wat ook logies is en dan nog, ze vragen je hoe oud je bent en dus ze stellen een special pakket voor je wat bij jou past terwijl ik ben net 20 en ik weet niks van het product af achteraf is het eigelijk voor ouderen dus heb ik er niks aan en er word geld van mijn rekeing afgehaald en ik krijg geen product binnen dus het is geen aanrader vind ik !!!!!!

Geschreven door anoniem op 7-2-11

Na 4 maanden kreeg ik een incasso van 120 euro.

Geschreven door Mark op 13-1-11

geen geld ervoor

Geschreven door anoniem op 22-11-10